С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    В предварително загрят тиган, намазан само с няколко капки зехтин, от много ниско изсипваме яйцето. Пъдпъдъчите яйца, поради малкия си размер, трябва да се пържат на ниска температура, за да не изгорят.
63/73 снимки в галерията В предварително загрят тиган, намазан само с няколко капки зехтин, от много ниско изсипваме яйцето. Пъдпъдъчите яйца, поради малкия си размер, трябва да се пържат на ниска температура, за да не изгорят.

Реклама »