С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    За да направим соса за равиолите са ни необходими само два продукта и няколко минути време. Както самият Румен каза - това е най-бързият сос. В загрят тиган слагаме течна сметана и фоа гра, които за по-малко от 3 минути и малко бъркане са готови.
48/73 снимки в галерията За да направим соса за равиолите са ни необходими само два продукта и няколко минути време. Както самият Румен каза - това е най-бързият сос. В загрят тиган слагаме течна сметана и фоа гра, които за по-малко от 3 минути и малко бъркане са готови.

Реклама »