С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Последният ключов момент за добре приготвените аспержи е веднага след като ги сварим, да ги поставим в купа с вода с лед, за да ги бланшираме. Аспержите продължават да се готвят дори след като се извадят от горещата вода и ако не се бланшират, то те ще се преварят и ще пожълтеят. Ледът помага на цвета да се запази свеж и зелен, както и предотвратява преваряването им.
58/73 снимки в галерията Последният ключов момент за добре приготвените аспержи е веднага след като ги сварим, да ги поставим в купа с вода с лед, за да ги бланшираме. Аспержите продължават да се готвят дори след като се извадят от горещата вода и ако не се бланшират, то те ще се преварят и ще пожълтеят. Ледът помага на цвета да се запази свеж и зелен, както и предотвратява преваряването им.

Реклама »