С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Друга "трудност" е фактът, че аспержите се счупват лесно. За да предотвратим това, докато белим, можем да подпрем долния край на китката си. Друг вариант е да поставим аспержите на масата или дъската, на която работим и да ги обелим така.
55/73 снимки в галерията Друга "трудност" е фактът, че аспержите се счупват лесно. За да предотвратим това, докато белим, можем да подпрем долния край на китката си. Друг вариант е да поставим аспержите на масата или дъската, на която работим и да ги обелим така.

Реклама »