С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    След това разточваме с точилка. Тук имаме два подхода - можем да направим тестото изцяло с точилка, като го точим продължително, до получаване на много тънък слой, или да използваме машинка за паста.
34/73 снимки в галерията След това разточваме с точилка. Тук имаме два подхода - можем да направим тестото изцяло с точилка, като го точим продължително, до получаване на много тънък слой, или да използваме машинка за паста.

Реклама »