С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Ако тестото ни е сухо, може да добавим много малко вода. В никакъв случай не бива да се прекалява - пропорцията 100 гр семола към 1 яйце трябва да се спазва максимално стриктно.
28/73 снимки в галерията Ако тестото ни е сухо, може да добавим много малко вода. В никакъв случай не бива да се прекалява - пропорцията 100 гр семола към 1 яйце трябва да се спазва максимално стриктно.

Реклама »