С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    С белачка правим два или три отрязъка, докато стигнем до бялата част на стеблото. Важно за обелването е да не оставим никаква зелена част, тъй като тя е жилава и не може да бъде сготвена добре. Това прави беленето толкова пипкава работа.
53/73 снимки в галерията С белачка правим два или три отрязъка, докато стигнем до бялата част на стеблото. Важно за обелването е да не оставим никаква зелена част, тъй като тя е жилава и не може да бъде сготвена добре. Това прави беленето толкова пипкава работа.

Реклама »