С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    След като сме минали тестото около 3-4 пъти през машинката, изрязваме краищата, за да получим прави линии и правим един дълъг правоъгълник. Започваме да слагаме по малко плънка (около 1/3 от супена лъжица) на разстояние от някоко сантиметра едно от друго.
42/73 снимки в галерията След като сме минали тестото около 3-4 пъти през машинката, изрязваме краищата, за да получим прави линии и правим един дълъг правоъгълник. Започваме да слагаме по малко плънка (около 1/3 от супена лъжица) на разстояние от някоко сантиметра едно от друго.

Реклама »