С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Най-важното при готвенето с вино е никога да не се използва евтино и нискокачествено вино, казва Доменико, който е и професионален сомелиер. По същия начин, по който не бихме искали да пием лошо вино, така не следва да използваме такова и за готвене.
23/73 снимки в галерията Най-важното при готвенето с вино е никога да не се използва евтино и нискокачествено вино, казва Доменико, който е и професионален сомелиер. По същия начин, по който не бихме искали да пием лошо вино, така не следва да използваме такова и за готвене.

Реклама »