С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Италианска кухня

Бакхус
27 Април 2017, 10:50
Share Tweet Pin it Share
    Рецептата за пармезанова панакота е част от основното меню на Cinecittà Osteria Italiana и бързо се е превърнала в един от най-популярните им десерти. Доменико сподели, че вместо пармезан, може да се използват всякакъв вид други продукти, които да придадат по-уникален вкус на панакотата. За пример той даде шафран, какао, маракуя.
4/73 снимки в галерията Рецептата за пармезанова панакота е част от основното меню на Cinecittà Osteria Italiana и бързо се е превърнала в един от най-популярните им десерти. Доменико сподели, че вместо пармезан, може да се използват всякакъв вид други продукти, които да придадат по-уникален вкус на панакотата. За пример той даде шафран, какао, маракуя.

Реклама »