5/7 снимки в галерията
Антоан Верест има наследствено влечение към кулинарията - родителите му имат малък хотел в Бретан. Образованието си пък получава в хотелиерското и ресторантьорско училище в Сен Назер, където се запознават със съпругата си Карин Станишева. След дипломирането си той трупа опит в Австралия, Канада, Дубай, докато заедно с Карин не решават да открият свой ресторант в София - L'instant. Те два пъти печелят наградата "Ресторант на годината" на Бакхус. Следващият проект на двамата е L'instant catering, който предстои да отвори врати по-късно тази година, а в момента работи като главен готвач на френското посолство в София.
Ястието му за церемонията "
Ресторант на годината Бакхус 2016 Acqua Panna & San Pellegrino" ще бъде посветено на слуха и ще носи името "Телешка рапсодия".