С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата
политика за бисквитките
и
декларацията за поверителност
.
ОK
economedia
id
Капитал
Дневник
Кариери
Бакхус
Одит
Регал
DigitalK
KQuarterly
К10
К100
Гепард
Регистрация
Бюлетини
/
Защо да се регистрирам?
/
Вход
Дневник
Капитал
Кариери
Бакхус
Регал
Търсене
Последният брой
Разпространение
Архив
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Галерии
Събития
FISH FEST
Партньори
За ресторантьори
Контакти
Галерия
Церемония на сетивата: меню
Бакхус
05 Април 2017, 13:34
Share
Tweet
Pin it
Share
8/8 снимки в галерията
Текстури - шоколад и круша
Хрупкава лешникова основа | Карамел и круши | Крем с ванилия и тонка | Млечно-шоколадово шантили | Сорбе круша
Шеф-сладкар Ирина Купенска, Hotel Guarda Golf, Crans-Montana, Швейцария
Реклама »
1
2
3
4
5
6
7
8
Ключови думи:
вечеря
,
галавечеря
,
меню
,
награди
Свързани статии
Церемония на сетивата: напитки
Церемония на сетивата
And the Winner Is...
Други галерии
Trapeza Fest 2024
Бакхус Fish Fest 2023
Бакхус GourmEAT the future 2023
Ресторант на годината 2022 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino
За да коментирате, моля
влезте в профила си
или се
регистрирайте
.
Най-четени статии //
за Ноември
От Варна до Ливингстън: Мадейризираното приключение на изба Одесос
Чарът на немските коледни базари
Реклама »
Бакхус