С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Церемония на сетивата: меню

Бакхус
05 Април 2017, 13:34
Share Tweet Pin it Share
    Земя и вода | ВкусПате от патешки дроб поднен с табако аромат, змиорка, пушено патешко магре и глазирано чикориШеф Андрей Стоилов, главен готвач и F&B мениджър на Виктория груп, Председател на българската асоциация на професионалните готвачи
5/8 снимки в галерията Земя и вода | Вкус

Пате от патешки дроб поднен с табако аромат, змиорка, пушено патешко магре и глазирано чикори

Шеф Андрей Стоилов, главен готвач и F&B мениджър на Виктория груп, Председател на българската асоциация на професионалните готвачи

Реклама »