С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Церемония на сетивата: меню

Бакхус
05 Април 2017, 13:34
Share Tweet Pin it Share
    Носталгия Сорбе с опушено българско козе сирене, трохи с аромат на трюфел, гел от ябълки, малинов винегретМлад готвач Симеон Николов с ментор шеф-готвач Анри Донно, главен шеф-инструктор HRC Culinary AcademyПоднесенo с коктейл Beluga Apple Dream, приготвен от Димитър Димитров, бар мениджър, бар By The Way
7/8 снимки в галерията Носталгия

Сорбе с опушено българско козе сирене, трохи с аромат на трюфел, гел от ябълки, малинов винегрет

Млад готвач Симеон Николов с ментор шеф-готвач Анри Донно, главен шеф-инструктор HRC Culinary Academy

Поднесенo с коктейл Beluga Apple Dream, приготвен от Димитър Димитров, бар мениджър, бар By The Way

Реклама »