Адрес: София 1142, ул. Петър Берон 9 (в района на НДК)
За резервации: 02/421 9068
http://restauranttalents.bg/;
https://www.facebook.com/restauranttalents
Работно време: от Понеделник до Събота: 11:00 – 22:00 часа
Този път в главната роля е шеф Милен Златев – един от най-талантливите възпитаници на академията, трупал опит в 5-звезден хотел в Доха, Катар, и в награждаван ресторант със съвременна френска кухня в Лондон. Именно тя, френската кухня, е сред любимите му и
Вечеря
(от 16:00 до 22:00 ч)
Меню, цена 42 лв.
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино CONO SUR RESERVA ESPECIAL SAUVIGNON BLANC 2014 и CONO SUR RESERVA ESPECIAL PINOT NOIR 2013, 50 мл аперитив (водка Beluga) / 30 мл дижестив (коняк Hennessy Fine de Cognac), дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
Супа: Гаспачо от краставица и мента с чери домати конфи и мус от козе сирене с пудра от маслини
Предястие: Панакота от броколи с орехов чипс и емулсия от хамон
Основно: Патешко магре с карамелизирана тиква, аспержи и пудра от пуканки
Десерт: Шоколадов делис с желе от лайм, шоколадова пръст и медени трохи
Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac