С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Индийска Вечеря

Бакхус
11 Март 2019, 17:19
Share Tweet Pin it Share
    Вторият компонент беше тандури пиле тикка, което преставляваше обезкостено пилешко бутче, мариновано 8 часа в паста от джинджифил и чесън, цедено мляко и гарам масала, запечено в индийска пещ, поръсено с чат масала.Идеално попълнение към това предястие беше Hills Stout. Бирата е с интензивен карамелено-шоколадов цвят и комплексен, предимно малцов вкус, с добре изразени нюанси на кафе, препечен ечемик и нежно загатнат аромат на зелена ябълка.
9/19 снимки в галерията Вторият компонент беше тандури пиле тикка, което преставляваше обезкостено пилешко бутче, мариновано 8 часа в паста от джинджифил и чесън, цедено мляко и гарам масала, запечено в индийска пещ, поръсено с чат масала.

Идеално попълнение към това предястие беше Hills Stout. Бирата е с интензивен карамелено-шоколадов цвят и комплексен, предимно малцов вкус, с добре изразени нюанси на кафе, препечен ечемик и нежно загатнат аромат на зелена ябълка.

Реклама »

Ключови думи:  Бакхус, вечеря, Индия