12/19 снимки в галерията
Бътър мург масала е пилешко филе с лук, доматена салца, подправки и сметана. Кадай панир е традиционното индийско сирене с чушки, лук, грейви, куркума и сметана. В купичката беше поднесена лещата дал макхни, която, по думите на шеф Мишра, е любима на клиентите на ресторант "Шафран". Приготвя се в продължение на 18 часа, а към нея се прибавя масло, сметана и мед. Към кулинарния разгул в платото с основното ястие се присъединиха и зеленчуково пулао - басмати със зеленчуци, бунди райта - салата от цедено мляко, печен кимион и пресен кориандър, и индийският хляб малабари парата.
Изборът за бира беше точният: Hills Helles Rauch. Бирата допълваше ястието дори визуално - с интензивния си тъмно кехлибарен цвят и плътна пяна, с наситения си вкус и ясно изразен послевкус на пушено месо и дървесина.