Иначе несигурното по много начини лято на 2020 г. беше подсладено от място в Пловдив, от което родният сладкарски бизнес отдавна имаше сериозна нужда - ръчно изработени понички, по-известни като донъти. Винаги пресни и чудесни, Bluestone Doughnuts нямат общо с мазните евтини имитации на храна. Зад тях стоят Георги Славов и родената в града, който никога не спи, страст към занаятчийските американски понички. Магазинът за донъти в Пловдив напомня умален вариант на нечий лофт апартамент в Ню Йорк - тухлени стени, високи тавани, уютни дивани и меки кресла. Атмосферата едновременно предразполага както към усамотяване с донът и чаша кафе, така и към време с компания - стратегическо добро решение за дегустация на всички налични понички едновременно.
За да бъдат максимално пресни, донътите се правят на малки партиди, а самият Георги е там всеки ден, за да се грижи за апетитната витрина, винаги пълна с шест до осем разновидности: от класически с ванилова глазура и баварски крем до карамелени бишкоти, фъстъчено масло, плодови пълнежи.
Крем шамфъстък с бял шоколад е сред най-популярните,
а има и сезонни предложения. Случвало се е и да се правят специални донъти по поръчка на клиент - със Snickers например.
В продължение на близо 2 години Bluestone Doughnuts бе повод за сериозна завист от цялата страна към пловдивчани за неограничения достъп до занаятчийски понички, но впоследствие Георги и неговият екип бяха така добри да започнат да предлагат доставка до София всеки вторник, а слуховете твърдят, че е съвсем вероятно след време да отворят място и в столицата.