С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Коледна Миксология

Бакхус
11 Януари 2019, 15:34
Share Tweet Pin it Share
    Второто ястие беше прочит на бульон "трезве", от който искахме още и още. Приятно хладката зелева супа със свински пръжки, праз лук и джин бързо се превърна в любимата ни зимна рецепта.
9/23 снимки в галерията Второто ястие беше прочит на бульон "трезве", от който искахме още и още. Приятно хладката зелева супа със свински пръжки, праз лук и джин бързо се превърна в любимата ни зимна рецепта.

Реклама »

Реклама »