С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Коледна Миксология

Бакхус
11 Януари 2019, 15:34
Share Tweet Pin it Share
    Започнахме Коледната миксология с една добре позната класика, но пренесена в 21 век - опушена сланина с чабата с активен въглен.Поднесохме я с коктейл Bloody Mary по авторска рецепта на Анастас. Освен познатите съставки, имаше добавена и мед, самардала и прах от червена чушка, която предварително е била грилована и след това дехидратирана.
5/23 снимки в галерията Започнахме Коледната миксология с една добре позната класика, но пренесена в 21 век - опушена сланина с чабата с активен въглен.

Поднесохме я с коктейл Bloody Mary по авторска рецепта на Анастас. Освен познатите съставки, имаше добавена и мед, самардала и прах от червена чушка, която предварително е била грилована и след това дехидратирана.

Реклама »

Реклама »