С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Сиртаки преди Коледа

Снимки: Драгомир Ушев
04 Декември 2018, 15:08
Share Tweet Pin it Share
    Основното ястие беше старата гръцка класика гаридес саганаки - скариди със сирене, домашен сос и узо, запечени на фурна. За целта са били купени и изчистени 15 кг. скариди. 427 броя, ако трябва да сме по-точни. Баланс, текстура, вкус - всичко в това ястие върна най-хубавите спомени от морска Гърция. Розето F2F каберне совиньон и марселан партнира достойно на сладостта на скаридите и киселинността на доматения сос.
15/23 снимки в галерията Основното ястие беше старата гръцка класика гаридес саганаки - скариди със сирене, домашен сос и узо, запечени на фурна. За целта са били купени и изчистени 15 кг. скариди. 427 броя, ако трябва да сме по-точни. Баланс, текстура, вкус - всичко в това ястие върна най-хубавите спомени от морска Гърция. Розето F2F каберне совиньон и марселан партнира достойно на сладостта на скаридите и киселинността на доматения сос.

Реклама »

Ключови думи:  Бакхус, вечеря, Коледа, сиртаки