С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Сиртаки преди Коледа

Снимки: Драгомир Ушев
04 Декември 2018, 15:08
Share Tweet Pin it Share
    Преминаваме към предястието. Приготвената псаросупа се яви сякаш, за да напомни колко подценявана е супата като част от една вечеря. Особено когато в нея има три вида диво уловени големи бели риби, плътен зеленчуков бульон със застройка от жълтък и лимон. Нищо не може да направи прехода от разядките и салатите към основното ястие по-плавен, както тази гореща, със свеж лимонов вкус рибена супа. Псаросупата беше съпътствана от чаша F2F шардоне 2016. Отново Михаил Марковски: "Това шардоне, минало през дъб, в което усещаме ананас, кайсия, и нотки ванилия и масло, чудесно допълва лимона в бульона и дивите риби".
12/23 снимки в галерията Преминаваме към предястието. Приготвената псаросупа се яви сякаш, за да напомни колко подценявана е супата като част от една вечеря. Особено когато в нея има три вида диво уловени големи бели риби, плътен зеленчуков бульон със застройка от жълтък и лимон. Нищо не може да направи прехода от разядките и салатите към основното ястие по-плавен, както тази гореща, със свеж лимонов вкус рибена супа. Псаросупата беше съпътствана от чаша F2F шардоне 2016. Отново Михаил Марковски: "Това шардоне, минало през дъб, в което усещаме ананас, кайсия, и нотки ванилия и масло, чудесно допълва лимона в бульона и дивите риби".

Реклама »

Ключови думи:  Бакхус, вечеря, Коледа, сиртаки