С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Hamachi-ni, София

Бакхус
16 Ноември 2017, 15:00
Share Tweet Pin it Share
    Основно ястиеТонкацу - свинско филе от пасищно отглеждани животни от чифлик Ливади, с.Дамаяница, запържено в японска галета, сервирано със сос ТонкацуДесертКабоча - тиква, печена с джинджър и портокалови кори, бишкота с тиквени семки, билков крем и японска мента Йокари
4/5 снимки в галерията Основно ястие

Тонкацу
- свинско филе от пасищно отглеждани животни от чифлик Ливади, с.Дамаяница, запържено в японска галета, сервирано със сос Тонкацу

Десерт

Кабоча
- тиква, печена с джинджър и портокалови кори, бишкота с тиквени семки, билков крем и японска мента Йокари


Реклама »