С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Talents, София

Бакхус
15 Ноември 2017, 16:29
Share Tweet Pin it Share
    Амюз / Amuse - Скариди поширани в масло и бур бланк сос, фенел, задушена тиква и пудра от ръжен хляб и мастило от сепияButter-Poached Shrimp with Beurre Blanc Sause, Fennel, Braised Pumpkin and Squid Ink – Rye Bread PowderПредястие / Starter - Капучино от гъби, тортелини с плънка от пилешки муселин и пармезан три текстуриMushroom cappuccino with chicken musseline tortellini and parmesan three textures
2/4 снимки в галерията Амюз / Amuse - Скариди поширани в масло и бур бланк сос, фенел, задушена тиква и пудра от ръжен хляб и мастило от сепия
Butter-Poached Shrimp with Beurre Blanc Sause, Fennel, Braised Pumpkin and Squid Ink – Rye Bread Powder

Предястие / Starter - Капучино от гъби, тортелини с плънка от пилешки муселин и пармезан три текстури
Mushroom cappuccino with chicken musseline tortellini and parmesan three textures


Реклама »