С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Японска кухня: Hamachi-ni

Бакхус
20 Май 2019, 00:00
Share Tweet Pin it Share
    Не се използва бяло брашно, а употребата на мляко, млечни продукти и захар е сведена до пълния минимум. Hamachi-ni се стреми да работи с местни производители и доставчици ("Омая Ранч", "Чифлик Ливади", ферма за патешкото месо в с. Бранище), а рибата си набавят както от Солун, така и най-големите европейски борси за риба. Tрайните продукти са японски - соев сос, мирин, саке, оризово брашно, темпура, водорасли, червен боб Адзуки.Следете ни последните новости във Facebook »Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук
5/6 снимки в галерията Не се използва бяло брашно, а употребата на мляко, млечни продукти и захар е сведена до пълния минимум. Hamachi-ni се стреми да работи с местни производители и доставчици ("Омая Ранч", "Чифлик Ливади", ферма за патешкото месо в с. Бранище), а рибата си набавят както от Солун, така и най-големите европейски борси за риба. Tрайните продукти са японски - соев сос, мирин, саке, оризово брашно, темпура, водорасли, червен боб Адзуки.

Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук