С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Българска кухня: Багри

Бакхус
22 Август 2017, 15:28
Share Tweet Pin it Share
    Ферментациите са нещо, което в Багри разработват усилено. За ресторанта естествено съхранение на плодове и зеленчуци извън сезона е задължително. Бактериите, които възникват в процеса, са полезни и за здравето. Това е начин да си набавим необходимите за организма пробиотици и то по натурален път.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
4/7 снимки в галерията Ферментациите са нещо, което в Багри разработват усилено. За ресторанта естествено съхранение на плодове и зеленчуци извън сезона е задължително. Бактериите, които възникват в процеса, са полезни и за здравето. Това е начин да си набавим необходимите за организма пробиотици и то по натурален път.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.