1/2 снимки в галерията
"Су-вид" е френски метод за приготвяне на храна, представляващ бавно готвене на ниска температура във вакумирани торбички, поставени в топла вода. Така приготвени месата на
11Meats запазват перфектно всички полезни вещества и натуралния си вкус. Причината за това е липсата на кислород и ниската температура, която никога не превишава 100 градуса.
Продуктите се характеризират с изключителна крехкота и балансиран вкус, напълно натурални без консерванти, окрехкотители и подобрители. Спестява време за транжиранe, порциониране и готвене. Позволяват лесен контрол на влагане на месо към различни ястия. Поради бързината на затопляне спестява и ел. енергия. Дават възможност за приготвяне на разнообразни ястия. Лесни за употреба и гаранция за постоянно качество на месото в ястията.
Следете ни последните новости във Facebook »Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук