С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант Таланти София

сп. Бакхус
23 Март 2015, 12:55
Share Tweet Pin it Share

София 1142, ул. Петър Берон 9 (в района на НДК)

за резервации: 02/421 9068

http://restauranttalents.bg/;

https://www.facebook.com/restauranttalents

работно време: от Понеделник до Събота: 11:00 – 22:00 часа

 

Вечеря

(от 16:00 до 22:00 ч)

 

Меню, цена 36 лв.

Цената включва консумация по 125 мл от вид вино Le Photographe Rheinrielisng 2011 и Le Photographe Pinot Noir 2013, 50 мл аперитив Yeni Raki / 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

 

Супа: Кокосова супа с миди Сен Жак – лимонова трева, джинджифил, масло, кефир, кориандър

Coconut soup with Scallops – lemon grass, ginger, butter, kaffir, coriander

 

Предястие: Скариди "Тод Мон Пла" с релиш от краставици -зелен боб, чесън, лайм, рибен сос, мента, червени люти чушки и кориандър.

Shrimp Tod Mon Pla with Cucumber Relish – French beans, garlic, lime, fish sauce, mint, red chili peppers, coriander

 


Основно: Патешко къри, ориз и чатни от ананас – чесън, палмова захар, тамаринд, кокосово мляко, шалот и червено къри.

Duck curry with steamed rice and Pineapple Chutney – garlic, palm sugar, tamarind, coconut milk, shallot, and red curry




Десерт: Санс ривал със сорбе от личи – лешници, масло, яйца.

Sans rival with Lychee sorbet – hazelnuts, butter, eggs

Share Tweet Pin it Share

Реклама »