София 1142, ул. Петър Берон 9 (в района на НДК)
за резервации: 02/421 9068
http://restauranttalents.bg/;
https://www.facebook.com/restauranttalents
работно време: от Понеделник до Събота: 11:00 – 22:00 часа,
Обяд и Вечеря
Меню, цена 39 лв.
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино - КАСА СИЛВА Совиньон блан и КАСА СИЛВА Карменер, предоставено от Профтрейд, 50 мл аперитив (узо Матарели)/ 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino
Супа: Супа от пушена тиква и джинджифил (бекон, босилек, сметана)/
Smoked pumpkin and ginger soup (Bacon, basil, cream)
Предястие: Пакери (октопод, калмари, скариди, сьомга, проволоне, патладжан, чоризо)/ Seafood paccheri (octopus, calamari, shrimps, salmon red peppers, provolone, coriander, eggplant, chorizo)
-
снимка:
Основно: Заек (пащърнак, свинско конфит, кедрови ядки, панко, броколи)/
Rabbit (parsnip, pork confit, thyme, pine nuts, panko, romanesco broccoli)
Десерт: Ябълков конфит (карамел, цедено кисело мляко, ванилия)/
Apple confit (caramel, strained yogurt, vanilla)
Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac