С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант Таланти София

сп. Бакхус
21 Ноември 2014, 14:25
Share Tweet Pin it Share

София 1142, ул. Петър Берон 9 (в района на НДК)

за резервации: 02/421 9068

http://restauranttalents.bg/;

https://www.facebook.com/restauranttalents

работно време: от Понеделник до Събота: 11:00 – 22:00 часа,

Менюто ще се сервира от 1 до 4 декември включително (понеделник – четвъртък)!!!

 

Обяд и Вечеря

Меню, цена 39 лв.

Цената включва консумация по 125 мл от вид вино - КАСА СИЛВА Совиньон блан и КАСА СИЛВА Карменер, предоставено от Профтрейд, 50 мл аперитив (узо Матарели)/ 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino

 

Супа: Супа от пушена тиква и джинджифил (бекон, босилек, сметана)/

Smoked pumpkin and ginger soup (Bacon, basil, cream)

Предястие: Пакери (октопод, калмари, скариди, сьомга, проволоне, патладжан, чоризо)/ Seafood paccheri (octopus, calamari, shrimps, salmon red peppers, provolone, coriander, eggplant, chorizo)

  • снимка: Бакхус



Основно: Заек (пащърнак, свинско конфит, кедрови ядки, панко, броколи)/

Rabbit (parsnip, pork confit, thyme, pine nuts, panko, romanesco broccoli)



Десерт: Ябълков конфит (карамел, цедено кисело мляко, ванилия)/

Apple confit (caramel, strained yogurt, vanilla)

 

Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Реклама »