Седмица на ресторантите на БАКХУС е инициатива, която цели да популяризира и разшири гурме културата в България. Третото издание на събитието за 2014 г., "Авторска кухня", ще представи ресторанти от София, които са попадали в прегледа на новите ресторанти или са привлекли вниманието на екипа на списанието със своя индивидуален стил в създаването и усъвършенстването на отделните ястия в своето меню, благодарение на опита и професионализма на своя главен готвач. Някои от ресторантите, които ще се включат в тази седмица са в "Топ 50 на ресторантите на Бакхус" през годината.
Всеки от ресторантите е подготвил свое авторско меню (обедно и/или вечерно), което може да опитате в съчетание с напитките на специална цена за куверт.
Ще имате възможността да се насладите на три или четири степенни менюта, тип дегустационни, в които главният готвач е вложил своята авторска интерпретация.
ОБАДЕТЕ СЕ ДИРЕКТНО НА РЕСТОРАНТА И НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ!!!
Партньорите на събитието са:
Дегустационните води Acqua Panna & S.Pellegrino, които отдавна изследват съчетаемостта на своите води с вината, които дегустираме.
ВИНАТА са предоставени от Профтрейд:
КАСА СИЛВА Совиньон блан 0.75
КАСА СИЛВА Карменер 0.75
Гостите на седмицата през декември, посветена на търсенето на авторския вкус, ще имат възможност да опитат и:
КОНЯК Hennessy Fine de Cognac
УЗО Матарели
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights