С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант Di Valli

сп.Бакхус
30 Септември 2014, 11:55
Share Tweet Pin it Share

София, ул. Оборище 23

резервации: 0888 982 265

работно време: понеделник- неделя: 10.00 – 22.00

 
Обяд и Вечеря

 
Меню, цена 34.70 лв.

 
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино - Траминер ЕМ и Каберне Фран ЕМ, предоставено от Едоардо Миролио, 50 мл аперитив (узо Адоло) / 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino

 
Салата: Антипаста с козе сирене /запечено козе сирене с лешници, спаначено пюре, сотирани гъби, сухи домати, сервирано с босилеково песто и доматена салца



Основно: Пилешки рулца и лангуста със сос от мед и сусам /пилешки гърди, пълнени с месо от раци и зеленчуци, сервирани с лангуста и сос от мед и сусам/



Десерт: Кейк Дивалли



 
Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Реклама »