С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ла Прима Остерия

сп. Бакхус
05 Октомври 2016, 12:10
Share Tweet Pin it Share

София 1000, Христо Белчев 32
за резервации: 0885 885 720
facebook.com/osteria.di.sofia/
работно време: пон.-нед.: 12:00ч - 23:00ч

Обедно/Вечерно

Меню, цена 39 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Ракия Културна Резерва; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay barrique 2015 и Castellum Cabernet Sauvignon 2013 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Аперативо: Шот доматен крем с аромат на песто и бруноаз от моцарела



Предястие: Леко пикантни манатарки с пресни билки върху канапе от маринован
патладжан с каремелизиран бонбон от козе сирене



Основно I: Талио от говеждо с кадифено пюре от различни сортове италиански боб и глазиран лук



или

Основно II: Кралска скарида с трюфелово пюре и сотирани аспержи



Десерт: Шоколадов Тарт с фин маскарпонов крем.


Share Tweet Pin it Share

Реклама »