С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Събития

Bar & Restaurant "Barillon 1909"

сп. Бакхус
05 Октомври 2016, 10:34
Share Tweet Pin it Share

BW Premier Sofia Airport
гр. София, бул. Брюксел 11
резервации: 02 905 13 13
работно време: понеделник- събота:19:00 – 22:30ч
www.hotelpremiersofia.com

Вечерно

Меню, цена 49 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Ракия Културна Резерва; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay barrique 2015 и Castellum Cabernet Sauvignon 2013 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Салата: Комбинация от свежи салати върху канапе от градински домат, овкусени с дресинг от горски плодове, перлички от фета сирене, ядки и билкови брускети.
Mix fresh salads, canape with garden tomato, forest fruits dressing, pearls of fetta cheese, nuts and herbs brochettes.

Топло предястие: Карамелизирано патешко филе, гарнирано с мус от сладки картофи и джинджифил, полято с винено-канелен сос с лайм и ягоди.
Caramel duck breast, mousse on sweet potato and ginger, wine-cinnamon sauce with lime and strawberry.



Основно I: Телешко филе миньон, обвито в прошуто, гарнирано с гретин от градински зеленучуци, карамелизирани моркови и полято с нежен крем от горски гъби.
Beef fillet mignon with serrano-ham, garnished with gratin on garden vegetables, caramelized carrots, cream with forest mushrooms.



или

Основно II: Свинско филе със козе сирене, смокини и пистачо, гарнирано със зеленчуков кейк и картофен мус с трюфел аромат.
Pork fillet with goat cheese, figs and pistachio, garnished on vegetables cake, potato mousse with truffle aroma.

Десерт: Есенен тиквен чийз кейк с лешници, годжи бери, нежен мус от смокини и желирана ремулата и пистачо.
Autumn cheese cake with nuts, goji berry, mousse on figs and remoulade jelly on citrus and pistachio.


Share Tweet Pin it Share

Реклама »