Boutique Hotel Les Fleurs
гр. София, 1000
бул. Витоша 21
за резервации: 0886453927, 02/8100800
www.lesfleurshotel.com
Обяд и Вечеря
Меню, цена 40 лв.
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино - Траминер ЕМ и Каберне Фран ЕМ, предоставено от Едоардо Миролио, 50 мл аперитив (узо Адоло)/ 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino
Салата: Есенна салата с тиквички, чери домати, кориандър и сусам.
Основно: Стек от риба Меч със сос от миди, поднесен с гриловани картофи и глазирано цвекло.
Десерт: Шоколадов чийзкейк, мус от тиква с азиатски подправки и шоколадови бисквитки.
Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac