София 1142, ул. Петър Берон 9 (в района на НДК)
за резервации: 02/ 421 90 68
http://restauranttalents.bg/;
https://www.facebook.com/restauranttalents
работно време: от Понеделник до Събота: 11:00 – 22:00 часа
Обяд и Вечеря
Меню, цена 38 лв.
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино - Траминер ЕМ и Каберне Фран ЕМ, предоставено от Едоардо Миролио, 50 мл аперитив (узо Адоло) / 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino
Салата: Градина от цвекло с козе сирене /три вида цвекло, микс от салати, оцет от каберне, босилек, естрагон, орехи/
Goat cheese and Beets /Triple beets, mixed greens, cabernet vinegar, basil, tarragon, walnuts/
Предястие: Равиоли с диви гъби и пикантно Чоризо /чесън, лук, сметана, мащерка, салвия/
Wild Mushroom Ravioli & Spicy Chorizo /Garlic, onion, cream, thyme, sage/
Основно: Пушени "Шорт рибс" /муселин от лилави картофи и пюре от кестени/
Smoked Short Ribs /Purple potato mousseline & chestnut puree/
-
снимка:
Десерт: "Кофи-Тофи" шоколадов кейк
Coffee-Toffee Chocolate Cake
Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac
00, 00, 12 Октомври 2014, 00:00
Ехаа десерта е супер, а това с гъбките изглежда превъзходно;)
-3 +1