София, ул. Оборище 23
резервации: 0888 982 265
работно време: понеделник- неделя: 10.00 – 22.00
Обяд и Вечеря
Меню, цена 34.70 лв.
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино - Траминер ЕМ и Каберне Фран ЕМ, предоставено от Едоардо Миролио, 50 мл аперитив (узо Адоло) / 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino
Салата: Антипаста с козе сирене /запечено козе сирене с лешници, спаначено пюре, сотирани гъби, сухи домати, сервирано с босилеково песто и доматена салца
Основно: Пилешки рулца и лангуста със сос от мед и сусам /пилешки гърди, пълнени с месо от раци и зеленчуци, сервирани с лангуста и сос от мед и сусам/
Десерт: Кейк Дивалли
Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac