2/23 снимки в галерията
Ивайло Миров се занимава професионално с кулинария едва от шест години, но за това време е натрупал солиден опит сред екипите на хотел "Хилтън", частният "Резидънс клуб", а от година и половина работи като су шеф в посолството на Република Франция в България. Ивайло е имал възможността да направи и стаж в Министерство на външните работи на Франция, където е научил тънкостите на френската кухня от местни шеф-готвачи. Освен с работата си в посолството, той се занимава и с организирането на различни събития и тематични вечери заедно с добре познатия на кулинарната ни сцена шеф Антоан Верест, два пъти носител на наградата на списание "Бакхус" "Ресторант на годината".
19, 28, 19 Юли 2019, 19:28
Мммммммммммммммммммммммммного интересни и вкусни ястия. :-) Благодаря за галерията! Поне оплакнах окото. :-)