С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ресторант на годината 2018: Менюто

Снимки: Драгомир Ушев
22 Април 2019, 11:39
Share Tweet Pin it Share
    Джорди Морера Сизар, готвач, рецептолог и консултант, ВаленсияБакалао готвено на ниска температура, моркови на жар, шафраново алиоли, въздух от магданоз и лимонена треваПоднесено с Kapatovo White 2018, Долината на Струма, България
6/10 снимки в галерията Джорди Морера Сизар, готвач, рецептолог и консултант, Валенсия

Бакалао готвено на ниска температура, моркови на жар, шафраново алиоли, въздух от магданоз и лимонена трева

Поднесено с Kapatovo White 2018, Долината на Струма, България

Реклама »

Реклама »