С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ресторант на годината 2017: Церемонията

Снимки: Надежда Чипева, Драгомир Ушев
12 Април 2018, 00:00
Share Tweet Pin it Share
    Десертът беше приготвен от шеф-сладкар Павел Павлов, който приготви и специален подарък за всеки гост - кутия с два ръчно направени шоколадови бонбона.
35/95 снимки в галерията Десертът беше приготвен от шеф-сладкар Павел Павлов, който приготви и специален подарък за всеки гост - кутия с два ръчно направени шоколадови бонбона.

Реклама »

Реклама »