С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вино Ден: Едоардо Миролио (снимки)

Бакхус
05 Октомври 2017, 15:31
Share Tweet Pin it Share
    Продължаваме с обиколката в третата зала, където протича вторичната ферментация в бутилка - минимум 2 години при постоянна температура от 12 градуса. Тук дрождите придават вкус и аромат на виното, създава се въглеродният диоксид, а дългият престой позволява той по-добре да се смеси с виното.Прочетете цялата статия от преживяването тук
27/48 снимки в галерията Продължаваме с обиколката в третата зала, където протича вторичната ферментация в бутилка - минимум 2 години при постоянна температура от 12 градуса. Тук дрождите придават вкус и аромат на виното, създава се въглеродният диоксид, а дългият престой позволява той по-добре да се смеси с виното.

Прочетете цялата статия от преживяването тук

Реклама »