22/23 снимки в галерията
Точно над Meat (на втори етаж) се забъркват едни от най-интересните коктейли в София. Bar Public e на година и половина. Пространството, в което се помещаваше аутлет се превърна в градско еклектично и в този смисъл уютно за бар. На терасата често се организират събития – този четвъртък например е посветен на дегустация на коктейли с нови словашки ликьори – Tratra Tea, които са цитрус, кокос и горски плодове на основата на чай.
Съвсем новото лятно меню включва "Маргарита" с тяхна лична интерпретация- текила, пюре от гуава, меден сироп и фреш от лайм. Съвсем авторски е Julep – уиски, пюре от капина, кокосов чаен ликьор. А за да се разбере, че наистина е лято негронито (джин и вермут) е на клечка и замразено като сладолед.
Много добро впечатление прави, че Bar Public и Meat са се договорили и ако огладнеете, няма нужда да слизате до долу – те ви предлагат менюто с бургери, поръчват им по "уоки-токито" и си получавате храната директно в бара.
В петък и събота музиката се селектира от диджей и именно тогава работното им време е до 5:00 ч. сутринта, през седмицата обикновено заведението затваря в 2:00 ч., а всеки ден отваря в 17:00 ч.
Bar Public, Ангел Кънчев 1
15, 38, 12 Февруари 2018, 15:38
Много приятна кулинарна обиколка в сърцето на столицата ни. Благодаря Ви за нея!
16, 43, 12 Юли 2017, 16:43
ej, zakuskata e ot 10, a birata ot 8 chasa?
Ако още ме помниш, значи си от последното поколение, което си играеше на двора.
12, 19, 11 Юли 2017, 12:19
За мен лично, като човек живеещ извън България, много ценна информация. Винаги се чудя къде да ходя в София, когато се прибера, "Ангел Кънчев" ще е следващия ми адрес - при толкова изобилие на заведения, все ще си намеря нещо за моя вкус.
Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
+1
15, 53, 05 Юли 2017, 15:53
Не само че свободните места не са в изобилие, наприемр в италианското кръчме, но се учудвам, че въпреки наистина по-високите цени, хората не го подминават.
Разбира се не мога да гарантирам за всичките заведения, но и обобщенията за лошота хигиена и обслужване, като повечето обобщения не са вярни:).
+1
23, 39, 04 Юли 2017, 23:39
На финансова диета съм! От много много години! Както и мнозинството българи! Няма как подобни места да ме изкушат!
Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
-2 +1
22, 42, 02 Юли 2017, 22:42
Edno sviastno mqsto nqma, bokluci, locha higiena, liubitelsko obslujvane i vsichko tova sachetano neopravdani s nishto visoki ceni.
Zatova i ima mnooogo prazni masi...
-1 +2
Най-четени статии // за Октомври
Реклама »
Към мобилната версия на сайта
©2001-2024 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване . Политика за бисквитките . Декларация за поверителност .
Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно.
Сайтът е разработка на Economedia. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
Новини: Дневник • Европа
IT: Digitalk
Развлечение: Бакхус • LIGHT
На английски: Kapital Insights