С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Анадолска кухня със Сибел Реджеб

Фотограф: Драгомир Ушев
25 Май 2017, 15:07
Share Tweet Pin it Share
    Тараторът с тахан е от областта Антакия. Там е много горещо през лятото и местните жители го ядат като основно ястие.Пилето по черкезки идва от Черноморската част на Турция. Празнично ястие на хората от Кавказите - черкези и чеченци, прави се само за специални големи поводи.
14/31 снимки в галерията Тараторът с тахан е от областта Антакия. Там е много горещо през лятото и местните жители го ядат като основно ястие.
Пилето по черкезки идва от Черноморската част на Турция. Празнично ястие на хората от Кавказите - черкези и чеченци, прави се само за специални големи поводи.

Реклама »

Ключови думи:  анадолска кухня

Реклама »