С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Номинациите за "Млад готвач"

Бакхус
20 Март 2017, 10:37
Share Tweet Pin it Share
    Петьо Станишков е на 23 години и работи като sous chef в хотел "Арена ди Сердика." Завършил е средното си образование в ПГТ "Алеко Константинов', град Банкя със специалност готвач. Започва работа в в "Гранд Хотел София", а след това е работил и в италиански ресторант "Ла Пиацетта". "Готвенето за мен не е просто професия , то е истинско изкуство, което заслужава респект", споделя той.
6/9 снимки в галерията Петьо Станишков е на 23 години и работи като sous chef в хотел "Арена ди Сердика." Завършил е средното си образование в ПГТ "Алеко Константинов', град Банкя със специалност готвач. Започва работа в в "Гранд Хотел София", а след това е работил и в италиански ресторант "Ла Пиацетта". "Готвенето за мен не е просто професия , то е истинско изкуство, което заслужава респект", споделя той.

Реклама »

Реклама »