С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Майсторски квас

снимки:Драгомир Ушев
23 Януари 2017, 17:25
Share Tweet Pin it Share
    Често срещан пропуск е добавянето на сол в тестото - "Първият ми хляб изглеждаше прекрасно до момента, в който не го опитах и не осъзнах, че не съм сложила сол", сподели смеейки се опита си Стефка.
18/41 снимки в галерията Често срещан пропуск е добавянето на сол в тестото - "Първият ми хляб изглеждаше прекрасно до момента, в който не го опитах и не осъзнах, че не съм сложила сол", сподели смеейки се опита си Стефка.

Реклама »