С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Брой 161: Проблемът с обслужването

Бакхус
20 Ноември 2018, 17:43
Share Tweet Pin it Share
    Разговаряхме с шеф-готвачите Сарит Пакер и Итамар Срулович от Honey & Co. и рецептата им за успеха да станат един от най-успешните и разпознаваеми ресторантьорски брандове в Лондон.---Можете да намерите "Бакхус" вInmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMVили го поръчайте наabonament@economedia.bg или на + 359 2 4615 349
3/8 снимки в галерията Разговаряхме с шеф-готвачите Сарит Пакер и Итамар Срулович от Honey & Co. и рецептата им за успеха да станат един от най-успешните и разпознаваеми ресторантьорски брандове в Лондон.

---
Можете да намерите "Бакхус" в
Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
[email protected] или на + 359 2 4615 349

Реклама »