С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Австро-унгарска кухня с Давид Стрхан

Бакхус
29 Ноември 2017, 13:59
Share Tweet Pin it Share
    Първото ястие за вечерта бяха Карловарски кнедли с мус от планинско сирене, печена дюла, лешници и микс от салати.
10/30 снимки в галерията Първото ястие за вечерта бяха Карловарски кнедли с мус от планинско сирене, печена дюла, лешници и микс от салати.

Реклама »

Ключови думи:  вечеря, кухня, храна