С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус вечери: Индонезийска кухня с Рианти

Бакхус
07 Ноември 2017, 12:37
Share Tweet Pin it Share
    Към десерта опитахме и топлият индонезийски дижестив - Wedamg jahe - горещ чай с джинджифил, който в Индонезия може да се пие както в началото на една вечеря, така и на края й.
27/29 снимки в галерията Към десерта опитахме и топлият индонезийски дижестив - Wedamg jahe - горещ чай с джинджифил, който в Индонезия може да се пие както в началото на една вечеря, така и на края й.

Реклама »

Ключови думи:  индонезийска кухня, храна

Реклама »