С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Внимание, кулинарни блогъри в кухнята

Бакхус
26 Май 2016, 10:33
Share Tweet Pin it Share
    Трюфелите се поднасят с гарнитура от спирали от мариновани моркови, а към тях се добавя и вкусен хляб (или крекери - според собственото виждане) от лимец, ядки, бира и сусам. Приготвя се бързо и е чудесно мезе за бира.
3/16 снимки в галерията Трюфелите се поднасят с гарнитура от спирали от мариновани моркови, а към тях се добавя и вкусен хляб (или крекери - според собственото виждане) от лимец, ядки, бира и сусам. Приготвя се бързо и е чудесно мезе за бира.

Реклама »