Неговият ресторант Chef’s във вилната зона на село Пасарел бе първият от висок клас – собственост на професионални шеф-готвачи, както и първият специално и нарочно изграден извън София – на 30 км от града, край пътя за Боровец.
С добрата си кухня Виктор Ангелов заслужи през годините много награди: за дебют в конкурса Ресторант на годината "Бакхус - Chivas Regal" през 2006, Ресторант на читателите на списание "Бакхус" за 2007 и 2008, награда за най-добър сайт на ресторант www.chefs-bg.com за 2008 и Ресторант на годината 2011 и 2012.
В кухнята е известен като опитен и като педант. В отношенията си с екипа е привърженик на казармената йерархия. В разговорите е лаконичен и прям. Казва, че такова е и отношението му към храната.
БАКХУС 150 можете да намерите в специализираните вериги Inmedio и Relay, в CASAVINO, във веригите хипермаректи Кауфланд, Билла, Пикадили и Фантастико, както и в бензиностанции OMV. Списанието може да бъде купено и онлайн на bacchus.bg/150 или тук:
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
18, 50, 01 Ноември 2014, 18:50
Добра новина дано да готвят вкусно;-)
-1 +1