Колбасите "Велико" са създадени с любов и внимание към детайла, които се предават през поколения. Историята на това семейно предприятие започва с дядо Керан на 98 години, който все още се грижи за техните градини, животни и ароматни подправки. Цял живот е бил майстор - мандраджия и до днес прави от истинските сирена и кашкавали от козе и овче мляко. Неговите наследници основават и развиват предприятие за месни деликатеси, които се произвеждат от прясно и охладено месо, овкусено с натурални подправки и морска сол .
В магазина "Вкъщи. Сме" в Добрич можете да откриете богат асортимент от традиционни и колбаси като шпеков салам, филе Елена, суджук, Петрохан и Люта Мара. Всеки продукт е изработен с внимание към детайла и използвайки семейни рецепти, които са обогатени с години опит и познания, предавани от поколение на поколение.
Ще ви споделим и за едни създатели на млечни вкусотии - "Родопа Милк".
"Родопа Милк" предлага българската млечна традиция, като съчетава висококачествени съставки с иновативни методи за производство. Продуктите им включват разнообразие от млека и млечни продукти, известни със своята свежест и автентичен вкус.
В основата на "Родопа Милк" стои отдадеността към качеството и чистотата на продукцията. Млякото се добива от ферми в сърцето на Родопите, където кравите се отглеждат в естествена среда и се хранят с висококачествена храна. Това гарантира, че всеки продукт носи истинския вкус на Родопите.
Очаквайте деликатевите на "Велико" и "Родопа Милк" на Trapeza Fest на 29 и 30 юни в двора на Топлоцентрала.